Algemeen

VACATURE PARTTIME BEZORGCOÖRDINATOR

Door Gilsing lokale media

Profiel & Functieomschrijving
Gilsing lokale media is op zoek naar een parttime Bezorgcoördinator voor 24 uur per week. Primair is dit ter vervanging van zwangerschapsverlof, echter, gezien de ontwikkelingen binnen het bedrijf, zijn er bij gebleken geschiktheid mogelijkheden om dit tijdelijke dienstverband om te zetten in een vast dienstverband.
In de functie van Bezorgcoördinator ben je verantwoordelijk voor het totale distributie traject. Jij bent dé contactpersoon voor onze bezorgers, chauffeurs en abonnees. In de dagelijkse praktijk houdt dit het volgende in:
Bezorgers: als coördinator ben je verantwoordelijk voor het invoeren, monitoren en coördineren van de planning voor de bezorgers. Het gaat hierin om onze bladen en flyers die mee bezorgd worden. We hebben een actief bezorgersbestand bestaande uit zo’n 400 bezorgers met een leeftijd variërend tussen de 12 en 15 jaar. Deze bezorgers stuur je aan, vervang je en begeleid je. Dit vormt een belangrijk onderdeel van je werk. Het werven van nieuwe bezorgers verloopt via diverse manieren, onder andere via flyers, onze eigen bladen en de contacten met de verenigingen. Ook hierin speel je een belangrijke rol.
Chauffeurs: als coördinator heb je veelvuldig contact met de chauffeurs die de bladen ophalen en naar onze bezorgers brengen. Je stemt zaken met hen af, controleert de voortgang en zorgt ervoor dat de gemaakte afspraken nagekomen worden. Daarnaast controleer je of de vergoedingen die zij in rekening brengen kloppen met hetgeen afgesproken is.
Abonnees: als coördinator verzorg je de administratie van bestaande en nieuwe abonnees en ben je tevens verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling. Hierbij kun je denken aan een abonnee die belt met de mededeling dat hij/zij geen blad ontvangen heeft. Je staat ze op een juiste manier te woord en zoekt samen naar een oplossing.

Profiel
We zijn op zoek naar een echte spin in het web die op een juiste manier kan fungeren als intermediair tussen de bezorgers, chauffeurs en abonnees. Het is een dynamische functie waarin stressbestendigheid erg belangrijk is. Daarnaast bewaar je het overzicht en beschik je over goede communicatieve eigenschappen. Je communiceert op een juiste en duidelijke manier naar zowel de bezorger, chauffeur als de klant. Je hebt voornamelijk telefonische contacten en je weet je goed te uiten waardoor iedereen precies weet wat er van hem/haar verwacht wordt.
Verder functioneer je prima in een team maar kun je ook zelfstandig goed aan de slag. Naar onze klanten (Abonnees) toe ben je erg klantvriendelijk en oplossingsgericht. Tot slot ben je een energieke gedreven persoonlijkheid met een positieve instelling die op zoek is naar een lange termijn uitdaging.

Functie eisen
• MBO+ werk- en denkniveau;
• 2-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
• Ervaring in de branche is een pré;
• Resultaatgericht, gedreven, stressbestendig, enthousiast, pro-actief, positief ingesteld en communicatief vaardig;
• goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• In bezit van rijbewijs;

Wij bieden
• Parttime baan 24 uur per week ; Werkdagen verdeeld over 3 dagen, in overleg in te plannen;
• Een passend salaris en vergoedingen;
• Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng;
• Je komt te werken in een informeel, hecht bedrijf dat oog heeft voor haar medewerkers.

GILSING lokale media
Gilsing lokale media is een uitgever van 47 ultra lokale weekbladen in de regio Midden Limburg. Met ultra lokaal bedoelen we dat er een blad is voor elk dorp of wijk in deze regio. Met een oplage van ruim 73.000 exemplaren worden zo’n 175.000 lezers bereikt. Het concept van Gilsing heeft als basis dat een lokale ondernemer een advertentie zet in zijn eigen dorp of wijk en met een geringe bijbetaling ook zijn advertentie kan doorplaatsen in de aangelegen dorpen of wijken waar ook een gedeelte van zijn klanten woont. Hiermee kan hij precies een keuze maken in welke plaats hij wil adverteren en betaalt alleen voor de plaatsen waar zijn klanten zitten . Gekoppeld aan ieder weekblad is er in elk dorp of wijk een digitaal platform actief met dezelfde naam als het blad. Dat zorgt ervoor dat het platform continue gevuld wordt met nieuwe informatie. Ook kunnen ondernemers, verenigingen en particulieren zelf nieuws plaatsen. Op deze manier bereiken we naast de papieren lezer ook de digitale. Verder biedt het de mogelijkheid meer actuele informatie te verstrekken die normaal niet in de bladen komt. Daarnaast is er voor elk dorp een facebook pagina met dezelfde naam waarmee de sociale media ook hun aandacht krijgen. De ontwikkeling van een Gilsing App, waar nu de laatste hand aan wordt gelegd, en waarmee de lezer en de adverteerder nog dichter bij elkaar komen, is het laatste stukje waarmee de communicatie via alle media wordt gecompleteerd. Door deze crossmediale aanpak zijn we als Gilsing nog beter in staat de lokale ondernemer te ondersteunen in de marketing naar zijn klanten. Samen met de ondernemer kunnen we bepalen wanneer en met welk medium zijn doelgroep wordt bereikt. Naast deze verschillende media verzorgt Gilsing met hulp van ongeveer 400 bezorgers dat de bladen wekelijks bij de lezers komen. Tegelijk met de weekbladen worden folders van klanten bezorgd die door middel van een aparte folder de aandacht van de klant willen bereiken. Al met al een compleet pakket waarmee we de communicatie van de (ultra) lokale ondernemer met zijn (potentële) klant optimaal kunnen ondersteunen.

Interesse? Mail of schrijf naar:
GILSING lokale media
ter attentie van mevrouw M. Lormans-Bormans
Elmpterweg 27
NL-6042 KJ ROERMOND
Tel +31 (0)475 322 824
Email: info@uitgeverijsmit.nl 

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties