Ingezonden

Internationale jongeren zoeken Limburgs gastgezin

Shayenne (17) uit Brazilië, Lee (16) uit Taiwan en Sila (15) en Supannarath (16) uit Thailand komen half september met uitwisselingsorganisatie Travel Active naar Nederland om onze taal en cultuur te leren kennen. Allen komen voor een periode van tien maanden en zijn ingedeeld in de regio Limburg. We zijn met spoed op zoek naar gezellige gastgezinnen voor deze avontuurlijke jongeren. Ook tijdelijke gastgezinnen, single-ouders en gezinnen zonder kinderen zijn van harte uitgenodigd te reageren.

Shayenne is heel sportief en houdt van basketbal, volleybal en handbal. Ze vindt het bewerken van foto’s en video’s ook erg leuk. Shayenne is attent, open-minded en georganiseerd.

Lee voetbalt graag, hij wil in Nederland graag lid worden van een lokale voetbalvereniging. Verder speelt hij piano en kookt hij graag. Lee is erg meelevend en past zich gemakkelijk aan.

Sila is gek op het ontwerpen van computerspelletjes en wil later graag computerprogrammeur worden. Hij is grappig, lief en praatgraag.

Supannarath (bijnaam Mim) wil graag haar mening onder woorden leren brengen, het liefst in het Nederlands, want ze zit al op Nederlandse les. Ook spreekt ze goed Engels. Ze is vriendelijk, enthousiast en soms een beetje verlegen.  

De internationale jongeren zullen naar een middelbare school in de buurt van hun gastgezinnen gaan.

Als gastgezin haal je op een bijzondere manier de wereld in huis en bouw je mee aan bruggen tussen culturen en vriendschappen voor het leven. Travel Active verzorgt een goede voorbereiding, tussentijdse evaluatie en biedt gastgezinnen altijd een vast aanspreekpunt in de buurt. De student valt onder de verantwoordelijkheid van Travel Active en de eigen ouders. Gastgezinnen zijn dus niet wettelijk aansprakelijk.

Op de website www.travelactive.nl/high-school-holland onder het kopje ‘Overzicht buitenlandse studenten’ stellen de jongeren zich voor. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact via regiolimburg@travelactive.nl of bellen met 06-12586382

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Winterbanden

  Set winterbanden compleet met stalen velgen. Banden Vredestein 195-65-15 snowtrac. Inclusief wieldoppen en standaard. Steekmaat: 5x114.3 Naafdiameter: 67.1 ET Waarde :46 Passen op Hyundai IX20 , I20 en I30 Kia Venga, Mazda's 3, 6 ,cx3 en cx5. Tevens op diverse modellen Mitsubishi. Voor meer info kijk op www.Steekmaat.nl Lees meer
 • Headline 1

  Nieuwe damesblouses maat 38 en 40

  Nieuwe zwart/witte damesblouses met hartjesmotief en lange mouwen maat 38 en 40 voor 6 euro per stuk of voor 10 euro samen. Lees meer
 • Headline 1

  Te huur gevraagd

  Te huur gevraagd; Garagebox. Voorkeur Herten Ool Merum of in Roermond. Lees meer
 • Headline 1

  tafel met stoelen

  Te Koop zeer mooie tafel met 4 stoelen afm. tafel 1.60 X 1.00 mtr. Lees meer
 • Headline 1

  Lamp/hanglamp van ouderwetse eg, met kettingen

  Hanglamp met 1 fitting. Gemaakt van een ouderwetse eg, bevestigd met kettingen en ringen om zo op te hangen. Hoogte lamp: 71 cm. Vraagprijs: € 50,- Lees meer

Laatste reacties